Trampoline accessoires

Deze veiligheidstegels van Etan zijn gemaakt van rubber. Ze verzachten de val van kinderen en moeten om de speeltoestellen gelegd worden. Deze tegel is 500 bij 500mm en is zwart van kleur.

Onze prijs (incl. BTW): €14,00

Ideaal bruikbaar als valdemping, de rubberen tegels van Etan zijn bedoeld om onder en om de speelinstrumenten te leggen zodat de eventuele val van uw kinderen verzacht wordt. Deze tegel is rood...

Onze prijs (incl. BTW): €15,00

De rubberen tegels van Etan zijn simpele veiligheidstegels. Door ze om uw speelinstrumenten heen te leggen dempt u de eventuele val van kinderen van de toestellen. Deze tegel is groen gekleurd en...

Onze prijs (incl. BTW): €16,00

De groene flashlights van Etan worden onder de trampoline bevestigd. Wanneer je springt zal bij elke sprong de flashlight groen oplichten voor een gaaf effect.

Onze prijs (incl. BTW): €19,95

Deze flashlight van Etan geeft een rood licht af elke keer dat je op de trampoline springt. Hij wordt makkelijk bevestigd aan de onderzijde van de trampoline.

Onze prijs (incl. BTW): €19,95
Onze prijs (incl. BTW): €25,00
Onze prijs (incl. BTW): €26,00

Door de veiligheidstegels van Etan om uw speeltoestel heen te leggen dempt u de eventuele val van kinderen van de toestellen. Deze tegel is zwart gekleurd en is 1 bij 1 meter.

Onze prijs (incl. BTW): €42,00

Bedoeld om de val van uw kinderen te verzachten, deze rubberen veiligheidstegels worden onder en om het speeltoestel gelegd. Deze tegels van Etan zijn 1 bij 1 meter en hebben een rode kleur.

Onze prijs (incl. BTW): €47,00

Ideaal bruikbaar als valdemping, de rubberen tegels van Etan zijn bedoeld om onder en om de speeltoestellen te leggen zodat de eventuele val van uw kinderen verzacht wordt. Deze tegel is groen van...

Onze prijs (incl. BTW): €52,50

De trampolinetenten van Etan zijn erg geschikt om lekker een feestje te kunnen bouwen in de tuin! Nodig al je vrienden uit en kampeer in deze stoere tent met legerprint.

Onze prijs (incl. BTW): €99,00

Wil je nog vettere sprongen maken bij het trampoline springen? Dat kan met de bounceboards van Etan! Dit gave bounceboard is er in de kleur blauw.

Onze prijs (incl. BTW): €99,00

De Etan bounceboards maken trampoline springen nog gaver. Coole tricks en mooie sprongen zijn nog beter met een bounceboard! Dit bounceboard is groen van kleur.

Onze prijs (incl. BTW): €99,00

De trampolinetenten komen in een stoer legerprint wat kamperen in de tuin tot een waar avontuur maakt. Nodig dus al je vrienden uit en kampeer lekker op je trampoline!

Onze prijs (incl. BTW): €119,00